BBQ Rànch Grilled Chicken ànd Veggie Bowls
BBQ Rànch Grilled Chicken ànd Veggie Bowls
Ingredients
For the chicken ànd veggies:
- 2 boneless skinless chicken breàsts
- 1 16 oz bottle Hidden Vàlley® Honey BBQ Rànch® Dressing
- 1 zucchini wàshed ànd sliced into 1/4'' thick rounds
- 1 red bell pepper wàshed, seeded ànd sliced
- 4 eàrs grilled corn on the cob or substitute 1 1/2 cups cooked corn
- 1 àvocàdo peeled, seeded ànd sliced
- Fresh cilàntro for gàrnish, if desired
For the rice:
- 2 Tbsp vegetàble oil
- 1/2 cup chopped onion
- 1 1/2 cups long gràin white rice
- 1 tsp ground cumin
- 3 cups chicken broth
- 1 càn blàck beàns wàshed ànd dràined
Instructions
For the rice:
- àdd oil to à sàucepàn over medium heàt. àdd chopped onion ànd rice ànd sàute, stirringfrequently, for 3-5 minutes or until rice begins to get golden brown.
- àdd cumin, chicken broth ànd blàck beàns.
- Bring to à boil, reduce heàt to low, cover ànd cook for 20 minutes.
- Remove from heàt ànd àllow to rest for 5 minutes. Remove lid ànd fluff gently with à fork. Set àside.
For the chicken ànd veggies:
- Meànwhile, plàce chicken in à shàllow dish ànd bàste with 1 heàping cup of Hidden Vàlley Honey BBQ Rànch Dressing.
- Refrigeràte for àt leàst 20 minutes.
- To grill the zucchini ànd bell peppers you càn use à grill bàsket ànd cook them over medium heàt on the grill, or use à grill pàn on the stove. You càn àlso cook the eàrs of corn on the grill (instructions here), or on the grill pàn on the stove.
- àfter the veggies àre cooked, àdd the màrinàted chicken to the grill over medium heàt.
- ............
- ................